VI-6080 – nový ON-LINE diagnostický systém

26.05.2018

Nový 8-mi kanálový interface VI-6080 ON-LINE vibrodiagnostického systému Compass nabízí způsob jak velmi snadno a levně zajistit trvalé vibrodiagnostické monitorování vašich soustrojí. Lze použít jako nadstavba pro stávající zabezpečovací systémy (a za tímto účelem byl také konstruován), anebo samostatný ON-LINE vibrodiagnostický systém. Všech 8 měřících kanálů lze libovolně konfigurovat pro měření otáček, absolutních vibrací, hřídelových vibrací, posuvů a procesních parametrů (teploty, tlaky, průtoky atd.). Interface je dále vybaven vstupy pro 3 binární signály a 100 Mbit Ethernetem pro komunikaci se serverem Compass pro ukládání a vizualizaci dat.

Nový diagnostický systém VI-6080 tak nabízí všechny vlastnosti velkých vibrodiagnostických systémů jako je Compass 6000 (s vibračním monitorem VC-6000) s měřením charakteristických vibrací dle ČSN ISO 10 816, ČSN ISO 7919, FFT spekter a 3D kaskádní spekter, obálkové analýzy, vektory 1H, 2h atd. při rozběhu a doběhu, umožňující alternativní diagnostiku v závislosti na provozním stavu soustrojí a řadu dalších funkcí. Diagnostický systém VI-6080 používá shodný uživatelský interface jako systém Compass 6000, tj. SW 7123 Monitoring Workstation. Všechna Vaše dat ze všech systémů B&K Vibro tak máte v jednom prostředí a na jedné obrazovce.

Přenos dat mezi Vaším prohlížečem a webovými stránkami je šifrován pomocí SSL

Ochrana osobních údajů

© Všechna práva vyhrazena

11 Studio | Tvorba stránek | Grafika

Webové stránky používají tzv. nutné cookies, ty jsou podmínkou pro to, aby fungovaly všechny základní funkce stránek. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Další informace